Home » Overnachten

Overnachten


Las Vegas heeft zo ongeveer de meeste hotels per vierkante kilometer in het centrum. Deze liggen veelal aan (en net achter) de Strip. De hotels aan de Strip zijn uiteraard duurder dan als je iets verder uit het stadshart overnacht. Voor de echte gokkers geldt dit trouwens niet want als zijn veel bekend zijn bij het hotel als goede gokker (lees: veel geld uitgeven in het casino) dan krijgen ze vaak een gratis en luxe hotelkamer toegewezen en worden ze tijdens hun verblijf op allerlei mogelijke manieren in de watten gelegd door het desbetreffende hotel.

Moet je wel gewoon voor je eigen overnachting betalen dan is een motel of backpackers slaapplaats wellicht een goed alternatief. Deze liggen vaak wel verder van het stadscentrum af. Maar zijn erg goedkoop en hebben doorgaans een goed prijs/kwaliteitverhouding. Het is wel belangrijk om je goed te laten informeren want het verschil tussen het ene en ander motel kan nog wel eens groot zijn.
Maar een goede slaapplaats is tijdens je rondreis langs Las Vegas natuurlijk wel aan te raden. Zo kun je de volgende dag weer uitgerust deze verbluffende plek op aarde ontdekken.

Aan de buitenrand van Las Vegas kunt je ook overnachten  op de camping. Je ziet hier vooral veel campers. Reizen met een camper is in Amerika zeer populair en het land leent zich er ook uitstekend voor. Je betaald hier vaak maar een kleine vergoeding voor je staplaats en je kunt ook per nacht bijboeken, dit maakt dat je erg flexibel kunt reizen en elke moment kunt besluiten om weer door te reizen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb